I have C25 Flash with BG language

• Thread starter Thread starter JSB
  • Start date Start date
Hi, po princip ako se interesuvate i ne vqrvate mnogo, moga da vi pratq demo (samo nqkoi dumi sa na BG), obadete se.

YOU FOOL! what's wrong with helping someone for free and feel great about it? Watch this: MAIL ME AND I'LL SEND YOU THE LANGUAGE FLASHER FOR ALL C25 FOR FREE!!! (NO JOKING!)

YOU ARE FOOL, look on your flash files and you well see that you haven't Bulgarian language.

Ne sam go testval na C28, no ako iska6 moga da ti pratq demo i da probva6 (ni6to ne gubi6)

I'm so sorry. But it's still wrong to charge!!! I'm searching for the right lang flash. When i find it i'll let you know.

www.gsmgods.com
a lot of flashes for siemens phones..maybe you find something with bulgarian....

Hi, soft is testsd on v43 v46 v51 v53 - 100% work. Don't search BG language on net, you can't find it there, because I write it Only 5 man have BG for C25 in the world
And I think the price is good.

Hi JSB

DATIGO NACHUKAM KOPELE!!!!
TUK VSICHKO E FREE ALL!!!!!!!!
DO 2 DENA CHE E FREE ALL!!!!
HA HA HAAAAAAAA

RIPPER_BG

Hi.
Kofti dumi bratle Neznam dali si razbral 4e ni6to ne e free na tozi svqt. Zna4i ne moga da dam ne6to free sled kato sam ba4kal varhu nego 3 sedmici nali. Nadqvam se da me razbere6. Zna4i pregladai foruma i 6te vidi6 kolko pati az sam pomagal i kolko sa pomagali na men. Saotno6enieto e v moq polza. V4era pitah za programator za CXK1012 no mai nikoi niama takova ne6to (nali tuk vsi4ko e free???) Ti ima6 li? Ima6 no ne dava6...... Taka 4e ne barzai da na4ukva6....

I o6te ripper_bg, zna4i ako se varne6 nazad 6te vidi6 4e solutiona za nulirane na Hardware counter za Sagem 4,1M e moi, no sam go dal for free, sa6to za savitata za Permanent Block (s 4eteneto i zapisvaneto na poleta 1..22) sa6to e moi i pak e free i softa za sravnqvane na poletata na Sagemite (Sagem_field_comparer) sa6to e moi i e free. Taka 4e ne barzai da govori6 prostotii. A ti kakvo si dal? Da ne bi telefonite koito pravi6 da gi pravi6 bez pari? Ami sedni poba4kai malko i ti, ne moze samo da iska6 free....

OK JSB, no softa za Sagem repairer NE E TVOI sacho Lang za C25 TI SI FAKEEEEE!!!!!!
Ha Ha Haaaaaa

riper_bg

Hi, sega moze da se govori s teb normalno. Zna4i ot vsi4kite kofti raboti nai mrazq FAIK istoriite, no kakto i da e. Kato ti kazvam repear za Sagem imam v predvid tova na tozi adres: http://www.gsmfactory.com/software/download.php3?ID=622&path=622_Sagem%2BField% probvai go ako iska6 da vidi6 4e pone na 50% ot sagemite raboti, pak i v helpa ima dobro obqsnenie na organizaciata na fildovete na sagem. A za BG za C25 moze i niakoi drug da e napravil, no tozi koito predlagam e moia razrabotka, viz ako iska6 da obsadim nqkoi vaprosi, pi6i mi na maila, da ne tovarim kolegite i sarvara s izli6na informacia, OK?

Hi kolegi

Istinata e che kogato sam imal nujda ot info winagi sa mi pisali kolegi izwyn BG. Za men istinata e che mejdu nas nqma kolegialnost..
kakwoto i da goworite towa si ostawa fakt !

Blagodaria

Back