HD-video in Vivaz

[lang=pl]O co ci dokładnie chodzi z tym "pobieraniem"? Bo to jak dla mnie, to niewyraźne...:)[/lang]

[lang=pl]No ma bardzo ładny obraz znalazłem video gdzie właśnie z vivaz nagrywają.nie moge link wszczepiać ale sprawdź sobie na YouTube : "Skrzydlaty telefon "
Ciekawe czy ile miejsca zajmuje na telefonie taki filmik musi mieć chyba duży pamięć a druga cześć ze HD ma tylko wtedy sens jak masz na czym obejrzeć...[/lang]

[lang=pl]Ja tak slyszalam ze calkiem spoko telefonik! Znalazlam wideo na youtube "skrzydlaty telefon" pamiec napewni ma duzy moim zdaniem przynajmiej 8GB![/lang]

dowiedziałem sie ze ma tylko 74Mb fabrycznie.nie za dużo...można tylko do niego dokupić kartę micro SD wtedy to da sie dopiero poszaleć z kamerka HD.ale dla mnie ten telefon jest za drogi 1600Zl nie oplaca sie.moze tylko wtedy jak non-stop cos bys nim nagrywał..

[lang=pl]Telefon jest super.bardzo ładny ma kształt mi sie tylko nie podoba ze ma system operacyjny symbian,nie lubię.android był by lepszy do niego.dlatego m

[lang=pl]Myślę, że jest spoko , bo ma rozdzielczosc 720p i HD a jest fajny filmik o tym na youtubie też. dla mnie przekonywający:p[/lang]

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

[lang=pl]hej ja nie tego napisałam:D[/lang]

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

[lang=pl]już spoko:P[/lang]

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

[lang=pl]( litery były pomieszane z poprzyednym postem...)[/lang]

Back