VB code for setting a font Bold/Italic/Underlined?

???(George)

New member
obj.FontBold doesn't work...
Here is the code, I want to make the font currently used bold/italic/underline when I press on obj_bold/obj_italic/obj_underline.

Public Class frm_main
Dim f1 As New System.Drawing.Font("Arial", 20)
Dim f2 As New System.Drawing.Font("comic sans ms", 19)
Dim f3 As New System.Drawing.Font("Impact", 19)
Dim bB As New Boolean
Dim bI As New Boolean
Dim bU As New Boolean
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
obj_writepicture.Visible = False
obj_erasepicture.Visible = False
Dim f1 As New System.Drawing.Font("Arial", 10)
End Sub

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_write.Click
obj_textbox.Text = "Dave sucks!"
obj_writepicture.Visible = True
obj_erasepicture.Visible = False
End Sub

Private Sub obj_erase_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles
obj_erase.Click
obj_textbox.Text = ""
obj_erasepicture.Visible = True
obj_writepicture.Visible = False
End Sub

Private Sub obj_exit_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_exit.Click
End
End Sub

Private Sub obj_font1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_font1.Click
obj_textbox.Font = f1
End Sub

Private Sub obj_font2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_font2.Click
obj_textbox.Font = f2
End Sub

Private Sub obj_font3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_font3.Click
obj_textbox.Font = f3
End Sub

Private Sub Button1_Click_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_copy.Click
Clipboard.Clear()
Clipboard.SetText(obj_textbox.Text)
End Sub

Private Sub Button2_Click(ByVal sender As
System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_paste.Click
obj_textbox.Text = Clipboard.GetText
End Sub

Private Sub obj_nametb_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_nametb.TextChanged

End Sub

Private Sub obj_bold_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_bold.Click

End Sub

Private Sub obj_italic_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_italic.Click

End Sub

Private Sub obj_underline_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles obj_underline.Click

End Sub
End Class

That's the code...

Back